Emek Lezzetleri

Elinizin lezzetini Emek Yağ’a emanet ederek hazırladığınız birbirinden güzel yemekler, tatlılar ve hamur işleriyle keyifli sofraların parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Emek Yağ ile hazırladığınız leziz yemekleri ve birbirinden özel lezzet sırlarını paylaşmak için sosyal medya hesaplarımızda buluşalım!

Biber Dolması Tarifi

Biber Dolması

Malzemeler 20 adet dolmalık biber 200 g kıyma 5 yemek kaşığı Emek Ayçiçek Yağı 2 adet kuru soğan 4 diş sarımsak 1 su bardağı pirinç 4 adet domates 1 yemek kaşığı domates salçası Yarım demet maydanoz 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı karabiber  Sosu için

DEVAMINI OKU

Fırında Palamut

Bugün Emek Lezzetleri’nde sizler için nefis bir tarif hazırladık: Fırında Palamut. Hem sağlıklı hem de pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu tarif, balık sevenlerin favorisi olacak.

DEVAMINI OKU

Zeytinyağlı Barbunya

Malzemeler  Yarım su bardağı Emek Sızma Zeytinyağı 1 su bardağı barbunya 1 soğan 2 patates 1 büyük havuç 1 yemek kaşığı biber veya domates salçası Tuz Hazırlanışı  Barbunyayı bir gece önceden sıcak su ile ıslatarak bekletin. Havuç ve patatesleri küp küp doğrayın. Bir tencereye Emek Sızma Zeytinyağı ekleyin ve doğranmış

DEVAMINI OKU
Emek ile Çıtır Çıtır Pırasalı Börek Tarifi

Pırasalı Börek

Malzemeler 3 adet yufka Harcı için Emek Ayçiçek Yağı 1 kg pırasa 1 adet büyük soğan Karabiber Tuz Kırmızı toz biber Islatmak için Emek Ayçiçek Yağı Süt 1 adet yumurta Üzeri için 1 yumurta sarısı Hazırlanışı  Harç için pırasaları iyice yıkayın ve yuvarlak dilimler halinde doğrayın. Bir tencereye Emek Ayçiçek

DEVAMINI OKU
Emek ile Enfes Mantar Sote Tarifi

Mantar Sote

Malzemeler 3 çorba kaşığı Emek Ayçiçek Yağı 300-400 g kültür mantarı (iri doğranmış) 1 adet orta boy soğan (yemeklik doğranmış) 2 diş sarımsak (ezilmiş) 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber 1 tutam kıyılmış maydanoz Hazırlanışı Bir tavaya Emek Ayçiçek Yağı’nı dökün ve kızdırın. Ardından yemeklik doğradığınız soğanları ekleyip

DEVAMINI OKU

Kağıt Kebabı

Malzemeler  Yarım çay bardağı Emek Ayçiçek Yağı 600 g kuşbaşı dana eti (isteğe bağlı olarak kuzu eti de kullanılabilir) 2 adet orta boy havuç 2 adet orta boy patates 2 adet domates 1 su bardağı bezelye 1 yemek kaşığı domates salçası 1 kâse arpacık soğan 1 çay kaşığı karabiber 1

DEVAMINI OKU