Emek ve Özveriyle
Sağlıklı Bir Geleceğe

En önemli varlığımız, tabii ki sağlığımız.

Tam da bu yüzden, sahip olduğumuz asırlık birikimi, tüketicilerimizi sağlıkla besleyebilmek adına kullanıyoruz. Tüm emeğimiz, nesilden nesile aktarılan bu lezzet geleneğini geleceğe taşımak için.

Değerlerimiz

Kalite ve Gıda
Güvenliği Politikası

Kalite ve gıda güvenliğine verdiğimiz önceliği, bilim ve teknolojiye dayalı güçlü üretim altyapımızla destekliyoruz. Ürettiğimiz her bir ürünün mükemmelliğini ilgili mevzuatın gereklilikleri doğrultusunda denetliyor, tüketicilerimize sağlıklı ve besleyici lezzetler sunuyoruz.

Politikamızın tamamını görüntülemek için tıklayınız.

Müşteri Memnuniyeti
Politikası

Bizlere mutfaklarında ve raflarında yer veren tüketicileri, ve tüm müşterilerimizi ailemizin en değerli parçası olarak görüyor, gelişimimize onlardan gelen geri bildirimler ışığında yön veriyoruz.

Politikamızın tamamını görüntülemek için tıklayınız.

Ar-Ge Faaliyet
Politikası

Ev dışı tüketim, oldukça geniş bir yelpazede ve farklı üretim yöntemleriyle şekillenen bir hizmet alanı. Bu yüzden, güçlü AR-GE faaliyetlerimiz ışığında, ev dışı tüketim alanında hizmet veren müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik özel reçeteler geliştiriyoruz.
Endüstriyel ürünlerimizde hayata geçirdiğimiz bu uygulama ile ürün çeşitliliğimizi zenginleştiriyor, talep edilen tüm spesifikasyonlara sahip olarak hazırladığımız ürünlerle müşteri taleplerine en üst seviyede karşılık verebiliyoruz. Kendilerine en uygun ürün için 90 yıllık Emek kalitesine güvenen müşterilerimiz ise bu ayrıcalığın keyfini sürüyor, mutfaklarına lezzet katmaya devam ediyor.

Sosyal Sorumluluk Politikası

Bu toprağın bereketinden kazandıklarımızı yine bu toprağın değerleri için harcıyoruz. Eğitim, spor ve kültür-sanat faaliyetlerine verdiğimiz güçlü desteklerle, ülkemize ve toplumumuza fayda sağlamaya devam ediyoruz.

Politikamızın tamamını görüntülemek için tıklayınız.

Çevre Politikası

Doğanın sürdürülebilirliğine katkı sağlamak amacıyla tüm süreçlerimizde kaynakların verimli kullanımına ve çevreci teknolojilerin yaygınlaştırılmasına büyük önem veriyoruz.

Politikamızın tamamını görüntülemek için tıklayınız.

Sağlık Emniyet Çevre Politikası

Bizi değerli emekleriyle var eden çalışanlarımız için ne desek az. Onlara duyduğumuz minneti ve verdiğimiz değeri en iyi şekilde yansıtabilmek adına, tüm faaliyet alanlarımızda azami iş güvenliği prensibiyle çalışıyoruz. Sıfır iş kazası hedefine ulaşmak ve iş kayıplarını engellemek için tehlikeyi kaynağında yok etmeye odaklanıyoruz.

Politikamızın tamamını görüntülemek için tıklayınız.

Üzerimizde çok
Emek Var

İşimize, hiçbir zaman yalnızca üreticigözüyle bakmadık. Anadolu’nun bereketli topraklarının mahsulleri ve bu topraklara değer katan Türk çiftçisinin emeği ile bugünlere geldiğimizi hiç unutmadık. Bin bir emekle toplanan çekirdekler ve dalından seçilen meyvelerden sıkılan bereket…

Kurulduğumuz ilk günden beri ürünlerimizin, topraktan filizlenen meyvelerinden başlayıp tüketicilerimizin sofrasına dek uzanan yolculuğunu büyük bir titizlikle planladık. İşte bu yüzden; mutfaklarda eşsiz lezzetlerle buluşan her bir Emek, bizim için mutluluk demek.

x